Pre Loader

history of success

Infiintata in 2018 iunie in Romania, B & P ENGINE DRIVE SRL este o companie specializata in productia, vanzarea si inchirierea de generatoare electrice,  si pompe agricole și de luptă împotriva incendiilor.

Gama noastra de putere este de la 20 pana la 2000kVA si ne bazam pe colaboraraea cu marii furnizori de motoare, cum ar fi: Deutz, Iveco, John Deere, Perkins si Volvo Penta.

Furnizorii de alternatoare sunt Leroy Somer, Mecc Alte și Stamford, iar pompele motoare sunt Wilo și Rovatti. Ne mândrim cu faptul că suntem un producător român, care poate oferi întregul sistem de sincronizare și paralelizare a echipamentelor.

Produsele noastre sunt personalizate și în general bazate pe cerințele speciale ale clientului, dar putem produce și echipamente standarde, ambele variante cu impact redus asupra mediului.

Continuăm să facem tot posibilul pentru a furniza utilizatorilor finali produse excelente la prețuri competitive.

Echipele noastre de tehnicieni oferă clienților noștri servicii de încredere și în timp util. Pentru a satisface aceste cerinte, oferim servicii profesionale pentru gama noastră de produse și nu numai. Toate autoturismele noastre de service sunt echipate cu GPS și sunt pregătite pentru intervenție în toată țara.

Oricare dintre soluțiile noastre inovatoare in domeniu, sunt disponibile în versiuni diferite și pe baza unor standarde de calitate recunoscute la nivel internațional, acoperind urmatoarele domenii:

– staționare ca solutii de avarie (spitale, banci, stadioane, centre comerciale, etc.)

– navale

– cai ferate

– telecomunicatii

– petrol si gaze

– industriale

Clienții noștri știu că se pot baza pe noi pentru satisfacerea nevoilor lor speciale, cum ar fi:

– configurații foarte compacte

– soluții silențioase și silențioase – 55dB (A) @ 1m, adecvate pentru toate sectoarele de piață, inclusiv aplicații rezidențiale

– capacități extinse ale rezervorului de combustibil

– soluții răcite pentru ambient până la 50 ° C

– dispozitive de pornire la temperaturi joase

– incalzitoare spatiale

– adaptate conditiilor de mediu cu praf si/sau umiditate

Continuăm să explorăm oportunități de a adăuga valoare produselor și de a îmbunătăți capacitățile oamenilor noștri de a atinge standardele de clasă mondială.

Toate acestea sunt datorate faptului ca, la sfarsitul anului 2018, am achizitionat brand-ul si know-how-ul uneia dintre cele mai renumite companii din domeniu – ZYRAXES Generating Sets.